Top
Kurumsal

Kurumsal

Kurumsal

Bortaş Boru Demir LTD. ŞTİ. olarak 2010 yılında Kapaklı Organize Sanayi bölgesinde 5000m2'si kapalı alan olmak üzere toplam 8000m2 alanda Trakya bölgesi ve çevresine fabrikaların, inşaatların v.b işletmelerin demir boru, hadde, sac, hasır gibi ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulmuştur.

Bölgemizdeki sanayi ve endüstriyel değişim; gelişen teknolojiye ayak uydurmak adına Bortaş olarak tecrubelerimiz mühendislerimiz teknik kadromuz ve deneyimli satış ekibimizle imalaat ve üretim alanında geniş makina parkurlarımızla sac işleme (cnc oksijen- cnc plazma) silindirik ve abkant büküm ve kaynaklı imalat işlerimizle müşterilerimize hizmet vermekten gurur duyduğumuzu belirtmek isteriz.

Şirketimiz müşterilerine ortak çözüm yaratacak üstün nitelikli üretim hizmet ve iş çözümleri sunarak ülkemize bölgemize ve topluma katkıları ile örnek gösterilen ve 7 gün 24 saat hizmet veren firma konumundadır.

Hedefimiz kaliteden ödün vermeden günümüzde olduğu gibi gelecektede sizin en önemli ve güvenilir çalışma ortağınız olmaktır

Bortaş Boru Demir Ltd. Şti.